Portabel myggdödare med solpanel

092944

Ny produkt

159,00 kr inkl.

-30,00 kr

189,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Denna svarta lykta dödar dina myggor effektivt och miljövänligt då den drivs av en solpanel. Solpanelen innebär också att du inte behöver plugga in den i ett eluttag. Den drivs nämnligen enbart av solljus! Det innebär också att du kan ta en med dig, på balkongen, i trädgården vid grillen, i rabatten eller varför inte ta med den ut på landet och ha en picnick. Ställ den bredvid filten och när det börjar bli en aning mörkare kommer den automatiskt börja lysa i blålila färg och ge dig sinnesro i att sluta klia på benen och slippa vifta bort de små blodsugande myggorna.
Myggdödarens UV ljus drar till sig insekterna som då flyger in i små trådar med el. Vilket gör att de dör. Det följer med en liten borste som du kan göra rent lyktan med.

Den är väl genomtänkt i sin design, då den har ett handtag att hänga den i, en platt botten för när du vill ställa den ner, den har till och med en glugg för ett markfäste som följer med på köpet. Markfästet är otroligt lätt att sätta ihop och kräver inga verktyg eller skruvar. Den har en spetsig ände för när du vill sticka ner den i jord, sand eller gräsmattan.

Du kan också välja själv hur högt upp från marken du vill ha den då markfästet består av två rör, om du väljer att bara ha ett rör kommer lyktan 14,5 cm över jord. Medan om du använder båda rören kommer lyktan 29 cm ovan jord. Spettet som ska ner i jorden är 12,5 cm långt och ger på så vis ett stabilt fäste till din myggdödare.

Produkten är sammanlagt 57 cm ovan jord. Lyktan är fykantig och är då 15 gånger 15 cm bred och 16 cm hög.
Myggdödaren har också inbyggda speglar på botten av lyktan vilket får UV lampan att ge ett effektfullt sken.